Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
    Е за да се ползва трябва непрекъснато да се вади Сим картата от телефона и да се поставя в навигацията? На по новите модели няма СД и те са с SD карта а телефона си се ползва като се връзва за системата автоматично.
    взимаш си втора СИМ карта със същия номер (в М-Тел може, сигурно и при другите оператори може)
    слагаш я в колата
    като ти звънне някой - звъни и телефона и устройството в колата
    ти решаваш от къде ще говориш

----------------------------
    FIAT Bravo във Facebook

Comment

• Схемата е страшна.
      EX 156 1.6 TS

Comment

• Само в М-тел има тази услуга за extra SIM за съжаление. И да добавя, че при мен системата си работи нормално, само дето не разпознава имената при входящите повиквания, но предполагам че това е от оператора.
        Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• Първоначално публикувано от damyanov Покажи съобщение
          Само в М-тел има тази услуга за extra SIM за съжаление. И да добавя, че при мен системата си работи нормално, само дето не разпознава имената при входящите повиквания, но предполагам че това е от оператора.
          А имаш ли в СИМ картата телефоните и имената? Щот вече всички си ги пишем в телефонния указател, ама на телефоните и СИМ картите са ни празни
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            А имаш ли в СИМ картата телефоните и имената? Щот вече всички си ги пишем в телефонния указател, ама на телефоните и СИМ картите са ни празни
            Не е това проблема от оператора не ги показва
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              ??? Много се изпльоска тук
              Нашите оператори излъчват номерата, освен ако не си го е скрил обаждащия се. Да не говорим за по света. Няма такъв вариант да не го излъчват
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                ??? Много се изпльоска тук
                Нашите оператори излъчват номерата, освен ако не си го е скрил обаждащия се. Да не говорим за по света. Няма такъв вариант да не го излъчват
                Номерата ги бях вкарал в телефонния указател и не ми ги показваше. Реших, че проблема е точно както както казва NightRider и ги преместих в Сим-картата, но ефекта беше нулев. И преди и сега ми показва анонимно обаждане. Другото което ми направи впечатление, е че няма регистър на входящите обаждания.
                Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• пробвайте номерата да не са вкарани с 08*** а с +359.. на Айфоните им беше това болката преди..

Comment

• Първоначално публикувано от daskaloff Покажи съобщение
                    пробвайте номерата да не са вкарани с 08*** а с +359.. на Айфоните им беше това болката преди..
                    Това също го има, бях го забравил.

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Първоначално публикувано от damyanov Покажи съобщение
                    Номерата ги бях вкарал в телефонния указател и не ми ги показваше. Реших, че проблема е точно както както казва NightRider и ги преместих в Сим-картата, но ефекта беше нулев. И преди и сега ми показва анонимно обаждане. Другото което ми направи впечатление, е че няма регистър на входящите обаждания.
                    Ако дори не ти изписва и номер, няма да имаш и регистър. И при телефоните е така. Но и не знам каква е организацията на това чудо.
                    Last edited by NightRider; d.m.y г., 20:29.
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Това също го има, бях го забравил.

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Ако дори не ти изписва и номер, няма да имаш и регистър. И при телефоните е така. Но и не знам каква е организацията на това чудо.
                      Сега кой е изпльоскания
                      sigpic
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Сега кой е изпльоскания
                        И дума за сравнение няма - операторът ги подава винаги с +359ххх, но проблемът е в софтуера на приемното устройство дали прави разлика м/у входящия с +359ххх и записаното с 08ххх в телефонния ти указател. Спамер такъв
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

И дума за сравнение няма - операторът ги подава винаги с +359ххх, но проблемът е в софтуера на приемното устройство дали прави разлика м/у входящия с +359ххх и записаното с 08ххх в телефонния ти указател. Спамер такъв
                          Проблема е съвсем другаде ма аз съм спамер извинете
                          sigpic

Comment

Тука малко като "крадеца вика дръжте крадеца"

По темата: ако не изписва номер значи апарата не може да го види, не че не се изпраща.
                            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              Тука малко като "крадеца вика дръжте крадеца"

По темата: ако не изписва номер значи апарата не може да го види, не че не се изпраща.
                              Това вече е казано, не повтаряй ако обичаш. И недей да нападаш Бобо, щот като те гледам и ти не си специалист по мобилни телефони. Апаратът вижда всичко, ала зависи какво казва софтуерът му да прави и какво да изобразява. И научи кога се пише пълен член

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              Не по-голям от някои други, моля. Искам си първото място
                              А колкото до проблема на колегата - нека си намери ръководството и да види кое какво е и как. И да опише малко по-подробно какво изобразява когато му звъни някой от указателя и когато не е
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

• За протокола,днес пробвах телефона на 159-ката с М-тел-ска карта.
                                На сим картата телефоните бяха записани с +359.
                                При звънене се изписваше и името, и телефона с +359,както на големия дисплей,така и на малкия.

Според мен е напълно възможно да има значение каква е версията на софтуера на навигацията.Може да се познае по цвета.Старите са в сиво-черно,новите са в синьо-оранжево.При мен е новия.
                                Mercedes ML 63 AMG 07'
                                159 TI 2.4JTDm SW 09'
                                156 2.0 20V Turbo
                                VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                                sigpic

Comment

Working...
                                X